Yapımcılığını Cem Günay’ın yaptığı; başrollerinde Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu, Ünal Yeter ile sosyal medya fenomeni Leyla Günay’ın yer aldığı, YouTube kanalı 'Oyuncak Oynuyorum'un kahramanları Öykü ve Masal ile birlikte 10 çocuk oyuncunun da yer aldığı macera, komedi ve aile filmi 'Gizemli Ada Mençuna' filminin galası, İstanbul’a gelen depremzede çocuklarla yapıldı.

Senaryosunu Barış Başar ve Ünal Yeter'in yazdığı, Bora Onur'un yönettiği 10 çocuğun maceralarını anlatan 'Gizemli Ada Mençuna' filmi, 7 Nisan'da izleyicilerle buluşacak. Macera, komedi ve aile filmi 'Gizemli Ada Mençuna' için İstanbul’daki bir AVM’de sade bir gala töreni düzenledi. Galaya, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul’a gelen afetzede çocuklar katıldı. Etkinlikte 200 çocuk ve aileleri, yapımcılar Cem Günay, Özgür Gezgin, Bülent Çatar, yönetmen Bora Onur, filmin oyuncuları Şahin Irmak, Ünal Yeter, Sinan Çalışkanoğlu ile Leyla Günay’ın yanı sıra Nur Fettahoğlu, Gizem Hatipoğlu, Bülent Şakrak, Boncuk Yılmaz, Altan Erkekli gibi ünlü isimler de yer aldı.

ÇOCUKLARIN OTURACAĞI KOLTUĞA HEDİYELER BIRAKILDI 

Afetzede çocukların oturacağı her bir koltuğa da oyuncaklar ve çeşitli hediyelerin bırakılmasının ardından filmin özel gösterimi yapıldı. YouTube kanalı 'Oyuncak Oynuyorum'un kahramanları Masal ve Öykü de depremzede çocuklarla birlikte filmi izledi. 10 çocuğun maceralarını anlatan filmin yapımcısı Cem Günay, zor zamanlarda çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürmek istediklerini söyledi.