HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti Aydın Milletvekili Adayları, Aydın'da görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Seçim öncesi gündeme ve seçim çalışmalarına yönelik konuların konuşulduğu programda, AK Parti Aydın Milletvekili Adayları Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, Mustafa Abak, Umut Tuncer, Murat Gün, Mehmet Arkun ve Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti Aydın'da hem yerel hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık yapıldığını kaydeden Başkan Ökten, "Bu seçime bir tek genel seçim olarak bakmıyoruz. Bu seçimden sonra çok yakın bir tarihte bir de yerel seçimimiz olacak. Şu an yerel seçimle ilgili çalışma stratejimiz hazır. Hangi ilçede nasıl bir çalışma yapacağızın programları belli. Yerel seçim stratejimizle birlikte ilçe belediyesi sayımızı inşallah artırmayı ve büyükşehiri almayı istiyoruz. Tüm Türkiye'de yüzde 70 oranında listelerimizde bir yenilenme yapıldı" dedi. AK Parti listelerinin vatandaşa yansımalarını da değerlendiren Ökten, "Vatandaşın değişimden memnuniyetini görüyoruz. Listelere bir canlılık yenilik getirdiği görüntüsü var. Bu vekil listemiz teşkilat ağırlıklı emeğin listesi. Aydınlı vatandaşımız siyaseti seviyor. Vatandaş bildiği için de listemizi onlarda olumlu bir yansıması var ve olumlu karşılığını da alıyoruz diyebiliriz" dedi.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 12.22.55

"YÖNTEMİNİZ IMF'DEN KREDİ Mİ ALMAK?"

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş'a ise Aydın'ın sanayi ve ekonomik sorunlarına ilişkin sorular yöneltildi. Millet İttifakının ekonomik sorunları çözemeyeceğini söyleyen Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, "Enflasyonu düşürmek için yönteminiz ne? faizi mi artırmak? IMF'den kredi mi almak? Yönteminiz söyleyin. Biz söylüyoruz faizi düşürmek için daha fazla üretim yapacağız daha fazla istihdam sağlayacağız"dedi.

WhatsApp Image 2023-05-04 at 12.22.42

"AYDIN'DA ÇOK GÜZEL BİR SONUÇ ALACAĞIZ"

 AK Parti'nin Aydınlılar tarafından çok sevildiğini sözlerine ekleyen Savaş, "Sahada gezerken bu dönem çok ilginç diyaloglarla karşılaşıyoruz. Bunu çok sık duyuyorum ben bu güne kadar AK Parti'ye oy vermedim ama benim polisime, öğretmenime, kundaktaki bebeğime kurşun sıkana oy vermem. Bunu çok sık duyduk. Benim askerime işgalci diyen devletime zalim diyen ve onlarla iş birliği yapanlara ben oy vermem diyorlar. Geçmişte olduğu gibi şu anda da hemşerilerimizin bu konuya duyarlı olacağından eminim. Ve bunun sandığa yansıyacağına eminim. Aydın'da çok güzel bir sonuç alacağız. Mevcutu koruyup bir de Umut kardeşimizi meclise göndereceğiz inşallah"diye konuştu.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ