2019-2020 eğitim öğretim yılında yürüttükleri eTwinning projeleriyle iki Ulusal bir Avrupa Kalite ödülü alan Aydın Efeler Ortaokulu, bu sene de projelerde adından sıkça söz ettirecek.
Okul müdürü Fuat Dündar, eTwinning projeleri yürütmeyi ve öğrencileriyle eğlenirken öğrenmeyi çok sevdiklerini belirterek yeni projeleriyle ilgili bilgi verdi. Dündar,  "Okulumuz ingilizce öğretmeni Hatice Dede tarafından yürütülen  'The Future is Now' 'Gelecek şimdi' isimli Uluslararası eTwinning projesine ortak olarak öğrencilerimizde; çevre bilinci, küresel ısınma, iklim değişikliği, hava-su-toprak kirlilikleri, e-guvenlik ve bilgi kirliliği ile bunların neticesinde ortaya çıkan hastalıklar dolayısıyla yaşanan küresel problemlere çözüm önerileri bulmalarını sağlamanın yanısıra yabancı dil becerilerini geliştirmelerini, teknoloji ve web2 araçlarını bilinçli kullanmayı, yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve farklı kültürden yaşıtlarıyla tanışıp etkileşim içinde işbirlikçi etkinlikler ve çalışmalar yapmalarını hedefliyoruz" dedi. 
Proje tabanlı öğrenimi daima desteklediğini belirten okul müdürü Fuat DÜNDAR, proje yürütücüsü ingilizce öğretmeni Hatice Dede'ye ve öğrencilerimize başarılar dilerim dedi.