Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı, sosyal medya hesabından yetkililere çağrıda bulunarak, 14 aydır kepenkleri kapalı olan yaklaşık 3 milyon esnafın perişan olduğunu söyledi. Anbarlı, “Dayanamayarak yok olmamızı mı bekliyorsunuz.” dedi.

17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşmeye geçiş tedbirlerinin açıklanması ile Aydınlı esnafın imdat çığlığı bir kez daha yükseldi.

AYDIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

“EĞLENCE VE HİZMET SEKTÖRÜNÜN DAYANACAK GÜCÜKALMADI”

14 ayı aşkın süredir kepenkleri kapalı olan veya kısmi açık olan esnaf, var olma savaşını kaybetmeye başladı. Duruma ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı, yetkililere sitemli çağrıda bulundu. Anbarlı, sosyal medya hesabından “ Bunları göremeyen Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı, İçişleri Bakanı, vs. yetkililer bir gün Allah’ım sizi de hayatınızı idame edeceğiniz ekmeğinizle imtihan eder.Dile kolay 14 aydır kapalı olan veya kısmi açık olan çocuklarının yüzüne bakamayan Kahveciler,halı saha, çay bahçesi, internet kafe, oyun ve spor salonu esnafları üç milyon etkilenen halkınız perişan bizleri normale döndürün veya artık bu meslekler açılmayacak deyin yoksa bizleri dayanamayarak yok olsun diye mi bekliyorsunuz yüzlerce esnafımız daha iflas etti ve de işletmesine son verdi bu insanlar ne iş yapacak unutmayın ki rızkı veren Allah’tır ve unutmayın ki Allah’tan başka galip yoktur.Not: Kahvehane, çay bahçesi, internet kafe, oyun salonu, halı saha, spor salonu harici her yer açık. Lokanta ve çay ocakları da sözde açık” paylaşaımında bulundu.