Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluk alanına giren Kuşadası otogar kavşağı sağanak yağışla birlikte yine sular altında kaldı. Her kış aynı noktada meydana gelen su baskınlarından dolayı aynı manzara yaşandı.

AFAD’ın uyarılarına rağmen herhangi bir önlemin alınmamasını ve AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin iftira dolu beyanlarını hatırlatan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “Hani siz yatıp kalkıp Kuşadası dertleri ile ilgileniyorsunuz ya bu sorunu ne zaman çözeceksiniz” dedi.


Sosyal medya hesabından ateş püsküren CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “AFAD Aydın bölgesi için sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptı. Kuşadası otogar kavşağında yine Karayolları Bölge Müdürlüğünce hiçbir tedbir alınmadı. 10 yıldır her sağanak yağmurda aynı manzara yaşanıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğümüze sesleniyorum ne zaman bu sorunu çözeceksiniz. Sayın AKP İlçe Başkanı ve milletvekili adayı!!! Mustafa Gökçe, bu manzara içinde ulusal medyanızı A Haber’i çağırıp röportaj verecek misiniz? Hani siz yatıp kalkıp Kuşadası’nın dertleri ile ilgileniyorsunuz ya. 10 yıldır kanayan bu yara ile ilgilenecek misiniz? Yoksa sizin ilgi alanınız sadece dedikodu edebiyatımı?” dedi.