KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Koçarlı’da bir dizi ziyarette bulundu. Milletvekili Savaş’a Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Başkanı İlyas Arslan ve partililer eşlik etti.

Savaş ilk olarak Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman' ı ziyaret etti. Yaman’dan Koçarlı esnafı hakkında bilgi aldı. Ardından Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin ve Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın' ı ziyaret etti.

İNŞAAT 3 AY SONRA TAMAMLANIYOR
Milletvekili Savaş son oalrak Koçarlı / Kızılcabölük Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden Kızılcabölük HİS Göleti’nde yetkililerden bilgi aldı. İnşaat alanında incelemelerde bulundu. Ziyaretlerin ardından göletin ne zaman tamamlanacağı hakkında verdiği bilgide “Koçarlı/Kızılcabölük Mahallemizde yapım çalışmaları devam eden Kızılcabölük Göleti’nde incelemelerde bulunduk. Üç ay sonra yapımı tamamlanması planlanan göletimiz için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

FOTOĞRAFLAR: SERCAN AKDAĞ