Pandemiye karşı verdikleri mücadeleyi yılmadan sürdüren, içerisinde bulundukları bu zor dönemde kendi hayatlarından ve sağlığından feragat eden sağlık çalışanlarına bir destekte Köseoğlu Fıt Club Spor salonundan geldi.

Koronavirüsün bir numaralı savaşçıları olan sağlık çalışanlarını unutmayan Köseoğlu Fıt Club Spor salonu 14 Mart Tıp Bayramı hediyesi olarak isteyen tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet verme kararı aldı. Köseoğlu Fıt Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Köseoğlu Fıt Club yöneticisi Yaşar Akçaköse yaptığı açıklamada, Koronavirüs sürecinde en çok yükü sağlık çalışanlarının çektiğini, ifade ederek, “Bu süreçte en çok yükü sağlık çalışanlarımız çekti. Emekleri çok büyük. Biz de onları düşünerek spor salonumuzun kapılarını sağlık çalışanlarımıza 14 Mart Tıp bayramından itibaren ücretsiz olarak açıyoruz. 1 ay boyunca sağlık çalışanlarımız spor salonumuzun tüm imkanlarından ücretsiz olarak yararlanabilecekler” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Köseoğlu Fıt Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Köseoğlu Fıt Club yöneticisi Yaşar Akçaköse ayrıca, “Sağlık çalışanlarımızın tümüne teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımıza bu süreçte de destek olabileceğimiz ne varsa onu yapmaya çalışıyoruz. Sağlık çalışanı olduğunu belgeleyen ve salonumuzdan faydalanmak isteyen tüm sağlık çalışanlarımızı 20 Mart tarihine kadar üyelik işlemler için salonumuza bekliyor ve 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” diye konuştu.