Bingöl'ün Kiğı ilçesinde yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde, saat 21.28 sıralarında yaşanan 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından siyasi parti genel başkanları, sosyal medya mesajları ile bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız can kaybının olmaması için" dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bingöl'de yaşanan ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle, Başta Bingöllü vatandaşlarımız olmak üzere etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenabıhak milletimizi ve memleketimizi her türlü felaketten korusun..."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise şunları belirtti:

"Bingöl'ün Kiğı İlçesi’nde 5.2 büyüklüğünde meydana gelen depremi üzüntüyle öğrendim. Bingöl ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum."