HABER: EDDA SÖNMEZ

KAMERA : ADEM KARABAYIR 

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Yalova'da lahmacun fırını işleten bir esnafı ziyaret etti. Fırıncı esnafı , "Bugün 4 lahmacun sattım tanesi 8 TL'den varın siz düşünün. Maliyetleri nasıl kurtaracağız. Pandemi de bir yıldır zarar ediyoruz. Destek de yok” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek başkanlığında Yalova'ya gelen 26 milletvekili, programlarının ikinci gününde de bölge esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinliyor, isteklerini not ediyor. CHP heyetinin dinlediği vatandaşlardan biri de Armutlu ilçeside lahmacun fırını işleten Mustafa Güllü oldu.

"UZAYA ÇIKACAKMIŞIZ, GELİP BİR DE ESNAFI GÖRSÜNLER"

Güllü, “Uzaya çıkacakmışız. Gelsinler birde esnafı görsünler, durumu nasıl? Pandemiden dolayı bir yıldır kimse kazanamıyor. Herkes ağlıyor. Seçimler geldiğinde biz de sandıkta onlara göstereceğiz. Bugün sadece 4 adet lahmacun sattım varın siz düşünün. Cumhurbaşkanı hep yükseliyoruz diye açıklama yapıyor. Ama hiç yükseldiğimizi görmedik. Hep düşüyoruz. Bugün sadece 4 lahmacun sattım tanesi 8’TL’den siz hesaplayın. Maliyetleri nasıl kurtaracağız? Pandemide bir yıldır zarar ediyoruz. Destek de yok. Habire masraf çıkarıyorlar. Bu sefer ki seçimlerde biz onlara göstereceğiz” diye konuştu.