İYİ Parti Heyeti, AK Parti, CHP, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Gelecek Partisi, Büyük Birlik Partisi (BBP), Genç Parti heyetleri ile, bu yıl da koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı. İYİ Parti Heyeti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayten Aydın, Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Muhammed Cem Çekerek'ten oluşan heyet ile görüştü.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"HUZURLU, MUTLU, REFAH BİR ORTAMDA YAŞAYALIM"

Görüşmede, İYİ Parti heyetinde yer alan Kadın Politikaları Toplumsal Şiddetle Mücadeleden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadriye Ünler, "Tek dileğim çocuklarımız yataklarına aç girmesinler, gençlerimiz hayallerini gerçekleştirebilsinler, kadınlarımız şiddet ortamında olmasınlar, yüce Türk milletinin gelecek kaygısı olmasın, huzurlu, mutlu, refah bir ortamda yaşayalım" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ise, "İnşallah dünyanın barış içerisinde olduğu günlerde buluşmak dileğiyle. Sayın genel başkana, özellikle bir kadın olması hasebiyle de ayrıca selamlarımı sunuyorum" dedi. 

"BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR VE HOŞGÖRÜ GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, CHP Parti Meclisi (PM) üyeleri Semra Dinçer ile Deniz Demir'in yer aldığı heyet ile görüşen İYİ Parti heyeti, Ramazan Bayramı'nı kutladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Akşener'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP üyelerinin Ramazan Bayramı'nı kutlama mesajı iletirken, "Sizin nezdinizde CHP üyelerinin, sizlerin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bayramın ülkemize huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

CHP Heyeti adına Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, "Milletimizin, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Başta Genel Başkan sayın Meral Akşener olmak üzere sizlerin ve tüm teşkilatınızın bayramınızı en içten dileklerimle, arkadaşlarımızla kutlamak istiyoruz" diyerek bayramlaştı. 

"BİR AN ÖNCE GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME GEÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

İYİ Partili Yanıkömeroğlu, koronavirüs salgınıyla birlikte çocuk ve kadına yönelik şiddetin daha da arttığına dikkat çekerek, "Bu konudaki hassasiyetlerinizi biliyorum. Aynı düşüncede olduğumuzu biliyorum. Biz çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için başkanımız sayın Meral Akşener'in liderliğinde daha iyi yarınlar için çalışıyoruz. Demokrasinin ve hukukun olmadığı bir ülkede, zaten temelde bütün sorunlarımız buna dayanıyor. Bir an önce iyileştirilmiş, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi gerektiğini düşünüyoruz. CHP ile aynı düşüncedeyiz" diye konuştu.