Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari, kaleme aldığı yazısında AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'yi topa tuttu. Süvari, başkan Ömer Günel dönemindeki hizmetleri hatırlatarak, AKP Hükümeti tarafından bugüne kadar Kuşadası'na yapılmayan hizmetleri bir bir sıraladı; Kuşadası'nı lekeyen zihniyetlere seslendi. Başkan yardımcısı Süvari'nin kaleme aldığı yazısı  şu şekilde;

Kuşadası Halkı Sizi ve Sizin Gibileri İyi Biliyor!

“Ben böyle sanatın içine tükürürüm” düsturundan gelen kişilerin, sanatı ve sanatçıyı sevmesini ve desteklemesini bekleyemeyiz.

Eski Ankara BŞB Başkanı’nın, milyarlarca TL‘yi çöpe attığı ve dinozor heykellerini “sanat” diye yutturduğu anlayışın, bizleri anlamasını hiç ama hiç bekleyemeyiz.

10 Kasım’da, Cumhuriyet Bayramı’nda, Atatürk Türkiye’sini anlatacak her etkinlikte; hasta olanların, kutlama ve anma törenlerine katılmayanların, cuma hutbelerinde ve diyanet açıklamalarında Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını anmayanların ise; son zamanlarda kerhen törenlere katılıp da ancak bir çelenk dahi koyma nezaketinde bulunmayanların, bizim laik demokratik yapımızı anlamalarını da bekleyemeyiz.

Sırf muhalefet olsun diye konuşanların ”Kuşadası sahilleri kirli, plajlarına pislik akıyor” diye kentimizi lekeleyenlerin, gelirini turizmden elde eden Kuşadası esnafını baltalayanların yani; işte siz tuzu kuruların, Kuşadası’nın çıkarlarını korumalarını da zaten bekleyemeyiz.

Kuşadası’nda yıllardan beri yapılmayan hizmetlerin gerçekleştiği, alt ve üstyapıların yenilendiği, yolların, parkların, büyük projelerin hayata geçtiği; yatırımların, pandemiye, doğal afetlere ve ekonomik krize rağmen, halk için çalışmalarını tam gaz devam ettiren bir yönetimi takdir etmelerini de asla bekleyemeyiz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı’na, oturduğu koltuğun ikbali için dil uzatan, 20 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten partinin AKP Kuşadası İlçe Başkanı Sayın Gökçe;

ŞİMDİ BİZ SİZE SORUYORUZ…

Kuşadası-Söke karayolunun bozuk olmasından ne kadar mutlusunuz?

Kuşadası-Selçuk arasındaki karayolunun yapısı sizi hiç mi rahatsız etmiyor?

Kentin içinden geçen DSİ’ye ait derenin islahını hiç mi düşünmediniz?

Kuşadası-Davutlar arasındaki yolun yeniden yapılmasını, yağmur suyu menfezlerinin yapılmasını ve onarılmasını hiç mi aklınızdan geçirmediniz?

Turizm kenti Kuşadası, merkezi iktidarın yatırımlarını beklerken, 12 ay turizm umuduyla yapılan ve açılışını Genel Başkanınızın yaptığı “KONGRE” merkezinin atıl durumda çürümesini hazmedebiliyor musunuz?

Turizm tesisi yapılabilecek hazineye ait sahillerimizdeki son alanlar, konut imarına açılırken ve belli kesimlere satılırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

SAYIN GÖKÇE KENTTEN BİHABER MİSİNİZ?

Kuşadası’nda 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde yıkılıp, ancak yapılmayan kaç okul var biliyor musunuz?

Sabahın erken saatlerinde derse başlayıp, neredeyse zifiri karanlıkta eğitim görmek zorunda kalan öğrencilerimizin farkında mısınız?

Takip ettiğiniz yatırımlar sayesinde(!) öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz aynı okulda sabahçı ve öğlenci diye 1970’lerin model eğitimine geri döndüler. Günümüzden bu kadar mı uzaksınız?

SİZİN AMACINIZ BELLİ!

Biz sizden Kuşadası’na fayda getirecek işler beklerken; siz heykel ve sanat üzerinden ucuz muhalefet yapma yöntemini seçtiniz.

Biz sizden merkezi iktidarın yatırımlarını Kuşadası’na yönlendirmenizi beklerken; siz siyasi geleceğiniz için, ucuz polemiklere girmeyi tercih ettiniz.

Biz sizden Kuşadası halkının çıkarlarını savunan lobinin bir parçası olmanızı umut ederken; siz Kuşadası’nı kötülemeyi seçtiniz.

Devletin paralarını yıllardan beri çarçur edenlerin temsilciliğini yapanların; Genel Başkanımıza, partimize dil uzatarak mevzi kazanmaya çalışmalarını, her şeye rağmen yatırım yapan yerel yönetimimize saldırmalarının nedenini çok ama çok iyi biliyoruz.

Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne yürekten inanan, ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e gönülden bağlı olan, Kuşadası halkının, size ve sizin gibi köhnemiş zihniyete bir değil, bin seçim dahi olsa geçit vermeyeceğini iyi biliyoruz.

Kuşadası halkı ve bizler sizleri çok ama çok iyi tanıyoruz.