Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Aydın Haberleri | Sokak Röportajları | Son Dakika Haberler sitemizde


ASAYİŞ

Aydın'ın Söke ilçesinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri ve yemekhaneleri denetlendi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Germencik ilçesinde bir bahçeden incir hırsızlığı yapan 9 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından çaldıkları 475 kilogram incir ile birlikte yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın'ın Koçarlı ve Germencik ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kadın muhtarları ziyaret eden jandarma ekipleri, muhtarların günlerini kutlayarak karanfil...

ASAYİŞ

Aydın’ın İncirliova ilçesinde kümeslerden toplam 31 adet tavuk çaldığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından son 48 saat içinde...

ASAYİŞ

Aydın’ın Söke ilçesinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri denetlendi.

ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2 ayrı suçtan 11 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 29 suç kaydından 28 yıl hapis cezası bulunan azılı suçlu, polis ekiplerinin operasyonu ile yakalanırken o anlar...

ASAYİŞ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli özel eğitimli köpekler, başarılı operasyonları ile suçluların kabusu olurken, vatandaşların da can dostu oldu.

ASAYİŞ

Aydın’da zeytin sezonu hazırlıkları sürerken, yetkililer zeytin sineğine karşı tuzakların kontrolünü gerçekleştirdi.

ASAYİŞ

Aydın’da jandarma ekiplerince yapılan Huzur ve Güven uygulamasında 10 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Aydın'ın İncirliova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bulunan kumru tedavi altına alındı.