HABER: EKİN KORKMAZ

HAK-İŞ Konfederasyonu Aydın Şubesi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlaması çerçevesinde Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda basın açıklaması düzenledi.

"MEYDANLARDAYIZ"

HAK-İŞ Aydın İl Başkanı Nefise Gülseren; "Bugün 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nde; 48 yıldır emeğimizin ve alın terimizin hakkı için, hayat pahalılığı ve yoksullukla mücadele edilmesi için, vergide adaletin sağlanması için ve sendikal örgütlülüğün artması için meydanlardayız. HAK-İŞ, emeğin ve emekçinin bugünü ve geleceği için durmaksızın çalışmaya devam edecektir. Ülkemizin, bölgemizin, küremizin bütün mağdur ve mazlumlarına olan borcunu ödemek için kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir" dedi.

D J I 20240501130443 0002 D

"ASGARİ GEÇİM ŞARTLARININ SAĞLANMASINI İSTİYORUZ"

Başkan Gülseren asgari geçim şartlarının sağlanmasını istediklerini belirterek; "Vergide adaletin sağlanması, enflasyon, hayat pahalılığı ve yoksulluk ile mücadele edilmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi, kayıt dışı istihdamın ve sosyal güvencesizliğin önlenmesi, işsizlik, yoksulluk ve iş bulamama endişesinin olmadığı bir yaşamın sağlanması, emeklilerimizin asgari geçim şartlarının sağlanması, kadın, genç ve engellilerin çalışma ve toplumsal hayata katılımlarının desteklenmesi başta olmak üzere taleplerimizi tüm kamuoyuna duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazın keyfi Aydın Büyükşehir'in hizmete açtığı Tekstil Park'ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir'in hizmete açtığı Tekstil Park'ta yaşanıyor
Editör: EKİN KORKMAZ