HABER: TUĞBA AYDIN

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Aydın Haberleri'ne özel açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde Aydın'da ittifak kurmayacaklarının altını çizen Taner, 17 ilçe ve Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yerel seçimler için harekete geçtiklerini kaydeden Taner, “Sayın genel başkanın talimatları doğrultusunda Aydın’da 17 ilçede ve büyükşehirde aday çıkarma çalışmalarına başladık şu anda da belli bir aşamaya geldik. Büyükşehir ile ilgili degörüştüğümüz, fikrini istediğimiz kendisini belediye başkanı olarak görmek istediğimiz kişilerden taleplerimizi ilettik. Hemen hemen her ilçede çalışmalarımız iyi gidiyor. İyi bir netice çıkacağını da düşünüyoruz” dedi.

“İTTİFAK OLMAYACAK”

İttifak söylemlerine ilişkin konuşan Taner, “Biz İYİ Parti olarak yerel seçimlerde ittifak olmaması gerektiğini düşünen bir partiyiz. Ayrı ayrı girelim herkes kendi özgül ağırlığını bir görsün istedik. Bu bağlamda da çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz” diye konuştu.

"AYDIN'DA İYİ PARTİ'NİN OYLARIYLA O MAKAMLARA SEÇİLDİLER"

 Eski ittifak ortakları CHP hakkında konuşan Taner, “Aydın’da İYİ Parti’nin oylarıyla o makamlara geldiler. Büyükşehir belediye başkanından Aydın’da seçilen 8 ilçe belediye başkanın çoğunluğu İYİ Parti’nin oyları olmadığı takdirde seçilemeyeceklerdi ama ona rağmen biz o süreç içinde o ittifakın karşılığını alamadık” ifadelerini kullandı.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ