HABER: TUĞBA AYDIN

İYİ Parti ön seçim için tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak sandık başına gidiyor. Aydın'da Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde düzenlenen ön seçimde, milletvekili aday adayları hazır bulundu. Oy kullanmaya gelen delegelere hem salon girişinde hem sandık başında ilgilenen aday adayları, oy kullanma işleminin ardından fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. 

ADAYLAR KONUŞTU
Ön seçimlerin Aydın demokrasisi için önemli olduğunu ifade eden milletvekili aday adayı, Ayla Sarı, "İYİ Parti güzel bir demokrasi örneği sergiliyor. Herkes için hayırlısı olsun" dedi.

IMG_0152

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞIYORUZ"
İş insanı Semra Yücel:
“Bugün İYİ Parti'nin demokrasi şölenini Aydın'da Efeler ilçemizde başlattık. 17 ilçemizde sabah 9'dan akşam 5'e kadar sürecek olan bir ön seçimimiz söz konusu. Biz aday adayları olarak burada tüm çalışmalarımızı yaptık. Üyelerimizle bir araya geldik. Bugün de herkes demokrasi şöleninde olarak seçimini gerçekleştirecektir. İYİ Parti, yine farkını ortaya koymuştur. Her zaman olduğu gibi başta genel başkanımız Meral Akşener demokrasinin en büyük savunucusudur. Bizler de onlarla birlikte güçlü bir şekilde demokrasiyi takip ediyoruz. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Adaylık sürecimiz tabii ki hepimiz için Aydın için olacaktır. Aydın'da var olan, çözülmeyen ve verilen sözler çok. Yerine getirilmeyen birçok sorunumuzun takipçisi olacağız.”

TARLADA İZİM VAR
Pınar Öncel: "Diğer partilerde olmayan güzel bir demokrasi şöleni. Birbirinden değerli 34 arkadaşımız var. Eminim ki bu görev kime verilirse verilsin layıkıyla yerine getirecektir. Tabi ki insanız nihayetinde, kendim için istiyorum. Tarlada izim var başından itibaren İnşallah hak eden hakkıyla alır."

75f12235-600d-4579-a61b-3e6c1ae08200

"BÜYÜK BİR DEMOKRASİ ÖRNEĞİ"
Avukat Buket Değer Saran," Partimiz ön seçim yaparak büyük bir demokrasi örneği göstermiştir. Ön seçimin partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Filiz Mahleçlioğlu: "Öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun. İnsanlarımız için iyi bir sonuç olacaksa olur inşallah. Kötü ise olmamayım. Önemli olan insanlara faydalı olmak" dedi.

Ahmet Ertürk: "Seçimler herkese şimdiden hayırlı olsun"

Tüm ilçelerde seçim heyecanı yaşanırken, oy verme işleminin saat 17.00'da sona ereceği öğrenildi.