İYİ Parti'den aday adaylığını açıklayan 34 isim arasında ön plana çıkan Semra Yücel’in listeye ön sıralardan girmesi bekleniyor.  Yücel, partililere seslenerek saat 17:00’ye kadar sürecek olan demokrasi şölenine davet etti.

Dr. Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi saat 09:00- 17:00 arasında gerçekleştirilecek.

IMG_0153

Bütün üyeleri demokrasi şölenine davet eden Semra Yücel, Aydın’ın sorunlarına vakıf olduğunu ve takipçisi olacağını vurgulayarak şöyle konuştu; “Bugün İYİ Parti'nin demokrasi şölenini Aydın'da Efeler ilçemizde başlattık. 17 ilçemizde sabah 9'dan akşam 5'e kadar sürecek olan bir ön seçimimiz söz konusu. Biz aday adayları olarak burada tüm çalışmalarımızı yaptık. Üyelerimizle bir araya geldik. Bugün de herkes demokrasi şöleninde olarak seçimini gerçekleştirecektir. İYİ Parti, yine farkını ortaya koymuştur. Her zaman olduğu gibi başta genel başkanımız Meral Akşener demokrasinin en büyük savunucusudur. Bizler de onlarla birlikte güçlü bir şekilde demokrasiyi takip ediyoruz. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Adaylık sürecimiz tabii ki hepimiz için Aydın için olacaktır. Aydın'da var olan, çözülmeyen ve verilen sözler çok. Yerine getirilmeyen birçok sorunumuzun takipçisi olacağız.”

IMG_0142