HABER: AYŞE YILMAZ

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelen milletvekili aday adayı Eda Yurtcan, İYİ Parti çatısı altında yürümekten gurur duyduğunu söyledi.

“İYİ” ÇALIŞMA, ÇOK PROJE VE BAŞARI
Partisinin genel başkanı Meral Akşener’in güçlü profilini örnek alarak siyasete atıldığını kaydeden Eda Yurtcan, “24 yıldır turizm sektöründe kendi seyahat acentemle hizmet vermekteyim. Mesleğimi çok seviyorum. Bu nedenle de Türkiye Seyahat Acenteler Birliğinin seçimine katıldım. Meslektaşlarımın kıymetli oylarını alarak başkan oldum ve 3 dönemdir başkanlık görevimi devam ettiriyorum. Kuşadası Kongre Merkezi'nin Yönetim Kurulu Üyesiyim. Çok fazla siyasi parti, ve milletvekilleri ile bir arada oldum. Bu süreçte üyelerimizin sıkıntılarını anlatmaya çalıştım ama fark ettim ki; tam anlatamıyorum. Onlar beni ne kadar iyi anlasalar da bizim duygularımızı meclis kürsüsünden veremiyorlardı. Bu nedenle aday adayı oldum. Zor bir yola giriyordum bir kadın olarak. Partimdeki herkesin motive edici tutumları sayesinde ben de siyasete girdim. Bu süreçten sonra elimden geleni yapacağıma yeni projeler üreteceğime eminim” dedi.

EdaYurtcan2

YURTCAN’IN EN BÜYÜK HEDEFİ; AYDIN’I HAKETTİĞİ ÖLÇÜDE TANITMAK
Turzim sektörünün yaşadığı sıkıntıları ve hükümetin baskısı ile İzmir, Denizli, Muğla kıskacında kalan Aydın’ın dünyada daha iyi yerlerde olması gerektiğini anlatan Yurtcan, şöyle konuştu; “ Aydın ili Ege bölgesinin kıymetlisidir. Turizm, tarım sanayi bizde ama maalesef İzmir, Denizli ve Muğla içerisine öyle bir sıkışmış Ki…Adımızı hiç bir şekilde anmayan bir de hükümet var, bizi hiçbir yerde büyütmüyor. En büyük hedefim; kıymetli ilimizi önce Ege’de, ülkede ve dünyada hak ettiği şekilde tanıtmak ve anlatmaktır.”

edayurtcan3
AYDIN EN İYİ’SİNİ HAK EDİYOR
İYİ Parti’den Aydın Milletvekili aday adayı olan turzimci Eda Yurtcan, açıklamasının ardından gazetecilerin ve partililerin merak ettiği soruları yanıtladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Yurtcan, “Aydın en İYİ’sini hak ediyor” diyerek çok çalışacaklarını vurguladı.