HABER: TUĞBA AYDIN

İYİ Parti mensubu üyeler tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak milletvekili adayı belirlemek üzere sandık başına gitti. Aydın’da il ve ilçe merkezlerine kurulan sandıklarda oy verme işlemine katılan üyelerin bir kısmı işini yarıda bırakıp oy vermeye geldi. Seçmenlerin bir kısmı ise demokrasi vurgusu yapmak için kırsal kesimlerden katılım sağladı. Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Umurlu mahallesinde yaşayan Adem Aslan (82), Salih Çolak (81), ve Mustafa Çetin (81) oy vermenin önemine değindi. Aslan, “Arkadaşım Emirdoğan’dan aldım getirdim. İki arkadaşımla geldik. Gidelim oy kullanacağız dedim. Demokrasiye destek olmak için geldik” dedi. Mustafa Çetin ise, “Emirdoğan köyünden geldim, seçime güveniyorum. Demokrasi yerine oturacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRASİYE İNANIYORUM”

Efeler’e bağlı Güzelhisar Mahallesinde yaşayan ev hanımı İlknur Büyüktarakçı (57) İYİ Partinin ön seçime gitmesini demokrasi için güzel bir adım olduğunu belirterek, “Demokrasiye inanıyorum. Seçime geldim. Oyumu kullandım. İnşallah herkes için hayırlısı olur” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-01 at 15.57.34

“SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ”

Efeler’de avukatlık yapan Büşra Yılmaz, seçimin sonucunun demokrasinin ürünü olacağını belirterek, “ İYİ Partinin ön seçime gitmesini demokrasi şöleni olarak nitelendiriyorum. İYİ Parti olarak 14 Mayıs seçimlerinde de güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

WhatsApp Image 2023-04-01 at 15.57.34 (3)

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ