İzmir'in Güzelbahçe ilçesi ile Urla-Çeşme yolunun 20. kilometresinde orman yangını çıktı. Yangınlara karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

Güzelbahçe ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde bugün saat 12:31'de orman yangını başladı. Yangına 4 uçak, 5 helikopter, 22 arazöz, 5 su ikmal aracı ve 3 dozer ile müdahale edildiği bildirildi.

Güzelbahçe'deki yangına müdahale sürerken saat 13:15'te de Urla-Çeşme yolunun 20. kilometresindeki Zeytinler Kavşağı’nda başlayan araç yangını ormana sıçradı. Bu yangına 12 helikopter, 18 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 4 dozer ile müdahale edildiği kaydedildi.

@aydinhaberlericom

Herkese selam! Bugün Aydın’da kahve severler için 3 farklı mekanda 3 çeşit soğuk kahve deneyimledik. 🧋Dalgona , Güney Kore’den dünyaya yayılan bu kahve tiktok videoları ile popüler olduğu için tiktok kahvesi olarak da biliniyor. Granül, şeker , su ve süt çırpılarak yumuşak köpük oluşturuluyor. 🧋İce white mocha , Amerikan menşeli adını Yemen’den alan İce White Mocha. Dalgona’ya göre daha şekerli ve yumuşak içimli bir kahve. 🧋İced americano, İtalyan kahvecilerin deyimiyle su katılarak yumuşatılan Espresso olarak tanımlayacileceğimiz iced americano şeker kullanmayanların en çok tercih ettiği kahveler arasında yer alıyor. ❓Peki bu 3 kahveden birini tercih edecek olsanız bu hangisi olurdu. Yorumlara bekliyoruz, bol kahveli günler!

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ
@aydinhaberlericom

Aydın'da güneşten kaçma yöntemleri

♬ Kaç - Hande Yener