HABER: TUĞBA AYDIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Gülüstan Erol, 13 yıllık meslek hayatı ve cesaretiyle kendi işinin patronu olmak isteyen kadınlara örnek oluyor.WhatsApp Image 2023-08-05 at 14.42.29 

Efeler’e bağlı Güzelhisar Mahallesi 45 sokakta bulunan Gülis Bijuteri’yi işleten Erol, meslek yaşamına yönelik Aydın Haberleri’ne özel açıklamalarda bulundu. Sözlerine işine olan sevgisini anlatmakla başlayan Erol,  “13 yıldır bu sektördeyim ve işimi o kadar çok seviyorum ki insanlara yardımcı olmak ve onlarla iç içe olmak beni mutlu ediyor. İnsanlara yardımcı olmak ve yönlendirmek beni heyecanlandırıyor. Bizler kadınız bir birimize destek olmamız gerekiyor, hatta olalım” dedi.

WhatsApp Image 2023-08-05 at 14.42.29 (3)

“İYİ Kİ BU YOLA GİRMİŞİM”

Hayalleri olan kadınlara seslenen Erol, “Tek başına en başta bir kadın ve birey olarak cesaretin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendi ayaklarının üzerinde durmak ve yine kendi paranı kazanmak kadar özgürleştiren, güç veren bir şey yok. Korkarak değil, koşarak gitmeli kadınlar. Onlara güç veren yollarda yürümeliler. Pandemi döneminde yani en zor dönemde biraz birikimim vardı ve işletmemi o şekilde açmıştım. Biraz korkum vardı tabi. Tutunamayacağımdan endişe etmiştim ama şu an iyi ki bu yola girmişim, iyi ki cesaret etmişim diyorum. Tüm kadınlara hatta herkese bunu tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-08-05 at 14.42.29 (2)

"BURADAKİ HER ÜRÜN ÖZEL VE KALİTELİDİR"

İşletmesinden bahseden Erol, "Burada bijuteri ürünlerinden koyle, yüzük, küpe, çanta, cüzdan gibi a'dan Z'ye her şeyi bulabilirler. Üürünlerimizin hepsi kaliteli ve kendine has tasarımı vardır. Kimse kullanmayacağı bir ürünü satmamalı. Buradaki her ürün özel ve kalitelidir. Tüm Aydınlıları işletmemizi ziyaret etmeye davet ediyorum" dedi. 

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ