Seçim çalışmalarını Karacasu’da devam eden AK Parti 28. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Fuat Meriç ve ilçe yöneticileri ile birlikte Yazır Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.
Yazır Mahallesi’nde yaşayan engelli bireyler ile ailelerini ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Özmen, “AK Parti İktidarından önce vatandaşlarımız, yaşlılarımız hastanelerde muayene kuyruklarında, ilaç kuyruklarında eziyet çekiyorlardı. Çok şükür AK Parti iktidarında bu kuyruklar tarih oldu. Biz AK Parti olarak evde yatağa bağımlı yaşlı, özürlü hastalarımızın evine ayağına kadar doktorunu, sağlık memurunu ilacını getirdik. Hastanede tedavi olması gerektiği zamanlarda  ambulansla evinden alınıp hastanede tedavisi süreci tamamlandıktan sonra tekrar evine getiriyoruz. Bunların hepsi devletin vatandaşını düşünüp onlar için dertlenmesiyle oluyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla ve anlayışıyla yeni projeler geliştirmek için  çalışmalarımıza azimle durmadan  mücadele veriyoruz. Bu doğrultuda bugün Karacasu İlçesinde seçim çalışmaları esnasında yaşlı, engelli ve hasta ziyaretleri yapıp, onların hayır dualarını alalım dedik. Onlara Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Bizleri muhabbetle karşılayan hane halklarına teşekkür ederiz. İnşallah Türkiye Yüzyılını beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 16.37.59
“O GİDERSE BİZ BİTERİZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini dile getiren hastalar da, Ömer Özmen’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Özmen’e çıktığı yolda başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için her zaman dua ettiklerini ifade eden vatandaşlar “Erdoğan’ımızı Allah başımızdan eksik etmesin. O giderse biz biteriz. Onun yaptığını kimseler yapmaz” diyerek Cumhurbaşkanına olan sevgilerini gösterdi.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 16.37.58

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ