HABER: EKİN KORKMAZ
Kuşadası Belediyesi kentin uluslararası tanıtımını yapmaya hız kesmeden devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari Kuşadası'nda bu sezon Polonyalı turistleri daha çok ağırlamayı hedeflediklerini ve bu bağlamda ITTF Varşova Fuarı’na katılım sağladıklarını belirtti. Kenti turizmde uluslararası bir marka yapmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Suvari Kuşadası’nda yapılan yenileme çalışmalarının Polonyalı turistler tarafından büyük beğeni toplayacağını şu sözlerle anlattı;

KUŞADASINA MÜJDELİ HABER
“Standımızı Türkiye, Varşova Büyük Elçisi Cengiz Kendi Fırat bey ziyaret etti bize çok güzel ve müjdeli haberler verdi. Biliyorsunuz Polonya, Avrupa birliğine girdikten sonra geliri sürekli artan bir ülke ve ülkemizin Güney’inde de Polonyalı turistler oldukça ilgi gösteriyor. Cengiz Bey bize özellikle sağlık turizmi konusunda Polonyalı turistlerin Türkiye’ye ilgisi olduğunu ve Türkiye’nin Batı’sına özellikle Kuşadası’na, Marmaris’e bu turistlerin yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

POLONYALI TURİSTLER KUŞADASI’NIN YENİ HALİNİ ÇOK SEVECEK
Kuşadası biliyorsunuz pandemi sonrası yenilendi, çarşılar yenilendi bir festival kent haline geldi eminim ki Polonya’dan gelen birçok turistte Kuşadası’nın bu yeni halini daha çok beğenecek ve sevecek. Belediyemiz sadece sosyal belediyecilik veya imalat yapan belediye olmamalı. Bizim amiral gücümüz olan gerçekten Kuşadası’na en büyük katkıyı sağlayan turizm kentine de fayda getirecek girişimlerde bulunmalı bu nedenle Türkiye’de bulunan birçok belediyenin yaptığı gibi turizm fuarlarına katılmalı ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtmalıyız.

DÜN BERLİN BUGÜN VARŞOVA
 Bu amaçla biz elimden gelen her şeyi Kuşadası Belediyesi olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Dün Berlin’de bugün Varşova’da yarın inşallah başka fuarda tekrar Kuşadası’nı tanıtıp daha fazla turistin gelmesini sağlayacağız. Bu amaçla çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

BELEDİYELER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ