Aydın Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı gençlik konserleriyle kutluyor. Bu kapsamda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Melek Mosso birbirinden güzel şarkılarıyla Aydınlılara keyifli anlar yaşattı. Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen konsere binlerce Aydınlı katılırken, şarkılara hep bir ağızdan eşlik edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahneye çıkıp gençlere seslendi.

Sahneye 10. Yıl Marşı’yla çıkan Başkan Çerçioğlu “Ne güzel bir akşam, hoş geldiniz. Kıymetli gençler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere emanet ettiği Cumhuriyet aşkıyla yürüyüşünün 104. yılı kutlu olsun. Bu zamana kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan, ilimden, bilimden, akıldan hiç ayrılmadık. Sizlere o kadar güveniyorum ki, bu ülkenin geleceği sizsiniz. Bu ülke sizlere emanet; hiçbir şüphem yok, sizlerle gurur duyuyorum. İki kırmızı çizgimiz var; bayrak ve vatan. Sizlerle bugün bir arada olmaktan çok mutluyum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Tabii ki en büyük teşekkürüm Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ