Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Merkezefendi Sanat Merkezi, yeni binasında hizmet vermeye başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bir hayalimizi daha gerçekleştirdik ve Sanat Merkezimizi ilçemize kazandırdık” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, kültür ve sanat anlamındaki yatırımlarına devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, ilçenin kültürüne ve tarihine ışık tutması amacıyla yeni bir Sanat Merkezi’ni ilçeye kazandırdı.

Merkezefendi Sanat Merkezi, Merkezefendi Mahallesi Çam Sokak’taki faaliyete açılan yeni hizmet binasında enstrüman, el işi ve resim eğitimlerini sürdürüyor.

SANAT MERKEZİ’NDE HANGİ KURSLAR VAR?

İlçeye kazandırılan Merkezefendi Sanat Merkezi’nde; piyano, keman, gitar, perküsyon, bateri, bağlama, bas gitar, elektro gitar, çello, klarnet, şan, ritim ve orff gibi enstrüman kursları veriliyor. Güzel Sanatlar Lisesi’ne ve fakültesine hazırlanmak isteyen öğrencilere, Sanat Merkezi’nde Akademik Resim kursu da veriliyor. Sanat Merkezi’nde seramik, tel kırma ve ev dekorasyonu branşlarında da eğitimler veriliyor.

“MERKEZEFENDİ SANATIN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Sanatla iç içe bir nesil yetişmesi için yatırımlara devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bir hayalimizi daha gerçekleştirdik ve Sanat Merkezimizi ilçemize kazandırdık. Merkezefendimizde yediden yetmişe, hepimizin yolunu sanatın ışığıyla aydınlatmak için Merkezefendi Sanat Merkezimizde birçok branşta eğitim veriyoruz. Uzman kadromuz ve eğitim anlayışımız ile; hayatı anlayan, düşünen, eleştiren ve yeteneklerini sergileyen nesillerin yetişmesi için çalışmak, bizlere gurur veriyor. Merkezefendi, kültürün ve sanatın merkezi olmaya devam edecek” dedi.