HABER: EKİN KORKMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), MYK Üyesi Burak Pehlivan milletvekilliği aday adaylığını açıklamak üzere basın açıklaması yaptı. Açıklamasını MHP Aydın İl Binası’nda gerçekleştiren Pehlivan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için şu sözleri söyledi;

TÜRKİYE’NİN BEKASI İÇİN MHP KAÇINILMAZ GEREKLİLİKTİR

Partisinin davasından giden bir nefer olmaktan gurur duyduğu söyleyen Pehlivan; “Büyüğümüz, liderimiz muhterem genel başkanımızın yol arkadaşlığı, dava arkadaşlığı arkasından giden bir nefer olmanın haklı gurunu yaşadığımı buradan belirtmek istiyorum. Genel Başkanımızın sürdürdüğü kutlu davanın turan idealinin şimdiye kadar hep bir parçasıydık. Şimdi de milletvekilliği adaylığına başvurarak bu davanın bir parçası olma niyetimizi ortaya koyuyoruz." dedi.

"BİZİM İÇİN AYDIN SEVDADIR"

MHP'li Pehlivan Aydın sevdası için ise; "Çünkü Aydın doğup büyüdüğümüz yer. Bizim için Aydın aşktır. Bizim için Aydın sevdadır. Bizim Aydın’a vefa borcumuz var. Aydınımızın sayamadığım güzellikleri, yer altı ve yer üstü zenginlikleri var. Turizm için müthiş bir tarihi alt yapısı var. Tarım da saymakla bitiremeyeceğimiz ürünlerimiz var. Bu zenginlikleri ekonomiye kazandırabilmek için çalışmalar yapacağız, projeler üreteceğiz. Aydın’ın yeşil ve orman alanlarının korunabilmesi için düşüncelerimiz var." ifadelerini kullandı.

"YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ"

Aydın'da yeni ve başarılı işler yapacaklarını söyleyen Pehlivan; "Siz dava arkadaşlarımızla birlikte Aydın’da yeni bir destan yazacağız. Aydınlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kuvvai Milliye şehri olan Efeler diyarı Aydınımızdan milletvekili aday adayı olduğumu tekrarlıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.