HABER: EKİN KORKMAZ
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Aydın İl Yönetim Kurulu AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ve yönetimine ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Gökhan Ökten “Cuma Günü Sayın Cumhurbaşkanı'mız seçim ile ilgili start veriyor. Biz bu önümüzdeki seçimin de, sonrasında ki yerel seçimin de Aydın için güzel geçeceğine inanıyoruz” dedi.

BAŞKAN ÖKTEN’DEN AKŞENER ELEŞTİRİSİ
6’lı masadan Meral Akşener’in kalkmasını ve sonrasında geri dönmesini eleştiren Ökten, “Görüyoruz işte karşınızda daha adayını anca açıklayabilmiş ama açıklarken de bütün sancıyı yaşamış bir muhalefet. Vatandaş dünkü açıklamanın neresine itibar edecek? Neresine güvenecek? Fotoğraf karesine baktığınızda Akşener’in orada bulunuyor olmasına mı kıymet verecek? Kendi fotoğrafta ama gönlü nerede belli değil. İnanmadığı bir adayın açıklamasına katılmış oldu.



CUMHUR İTTİFAKI KARARLI
Cumhur İttifakı ne kadar kararlı, güçlü, birbirine de kenetlenmiş şekilde olduğunu seçmen nezdinde de bir kez daha ortaya koymuş olduk. Önümüzde ki seçimlerin onların güven bunalımları içerisinde bizim de tam tersine güçlü bir ittifak içerisinde geçireceği bir kez daha ortaya çıkmış oldu” diye konuştu.

“KİMLER VAR BU İŞİN ARKASINDA?”
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise eleştiri oklarını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yöneltti. Akşener’i sert sözlerle eleştiren Alıcık, şöyle konuştu; “Devlet adamlığı o kadar basit bir şey değil. Masadan kalkıyorsunuz masaya tekrar geliyorsunuz. Neden geldiniz neden gittiniz belirsiz. Kimler var bu işin arkasında, dış güçler var mı? Amerikan Başbakanı diyor ki Türkiye’deki dostlarımızla beraber Cumhur İttifakını mahvedeceğiz diyor. Burada ki Türkiye’deki dostların kim?”