HABER: TUĞBA AYDIN

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa Savaş, seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ülkenin en önemli seçimlerinden birinin yaşandığını belirten Milletvekili Savaş, “14 Mayıs’ta sandık başına giderek o günü bir demokrasi şölenine dönüştüren vatandaşlarımız bir kere daha milli iradenin üstünlüğünü ortaya koymuşlardır” dedi.

Aydın’da partisine teveccüh eden seçmene teşekkür eden Milletvekili Savaş, “Seçimde tercihini, AK Parti'mizden ve Cumhur İttifakı'ndan yana kullanan, Gazi Meclisimizde üstünlüğü bizlere veren aziz milletimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bu dava için gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm AK sevdalı kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. AK Parti olarak bizler 21 yıldır, seçimin ertesi günü çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi bir görev olarak biliyoruz. Şimdi ise önümüzde ikinci tur var. İnşallah, 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, liderimizi bir kere daha başkan seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

“YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçimin 2. turunda da başarılı olacaklarına inandığını kaydeden Savaş, “27 Mayıs darbesinin ertesi günü olan 28 Mayıs seçiminde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz sahip çıkarak vesayetçi zihniyete asla fırsat vermeyecektir. Aydın’ımızın yiğit evladı Adnan Menderes’in aziz hatıralarını asla unutmayan şehrimiz, inanıyorum ki 28 Mayıs’ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük destek verecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle, şahsımı bir kez daha milletvekilliği ile onurlandıran hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Aydın'ımız için, ülkemiz için ilk günkü heyecanla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Doğru zamanda, doğru adamla, durmak yok yola devam” dedi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ