HABER: TUĞBA AYDIN

Ramazan Bayramı yaklaşırken anne ve babaların bayramlık telaşı da başladı. Aileler, hem kaliteli hem de bütçelerine uygun giyim ürünleri bulmak için mağaza ve giyim ürünleri satan dükkanların yolunu tuttu. Aydın’ın Efeler ilçesinde çocuk giyim ürünleri satışı yapan Neslihan Uysal Turan, bayramlık alışverişinin iki hafta önce başladığını söyledi. Çocuk giyim ve kampanyalar hakkında bilgi veren işletmeci Turan, “Bayramlık alışverişlerimiz başladı. Bayram yaklaştıkça tabi yoğunluğumuz da artıyor” dedi.

“İHTİYACI KADAR ALABİLİYOR”

Alım gücüne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Turan, “Eskiye göre fiyatlar tabi ki insanlara fazla geliyor. Alım gücü öncesine göre çok düştü. Örneğin üç tane penye alacaksa bir tane alabiliyor. Eskiden insanlar çeşit çeşit pantolon ve şort alıyorken sadece ihtiyacını görecek kadar alışveriş yapabiliyor diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-04-18 at 20.15.08

“BAYRAM KAMPANYASI UYGULADIK”

İşletme olarak bayrama özel ürünlerinin bulunduğunu sözlerine ekleyen Turan, “Bayrama özel kampanyalarımız var. Sezon sonuna denk geliyor bayram zaten. Yazlık ürünlerde ve bir kısım ürünlerde indirimlerimiz bulunuyor, değerlendirilebilir. Ürünlerimizi kalitelerine göre çok düşük fiyatlardan satışa sunuyoruz çünkü bizim için çocukların bu bayram yeni kıyafetler giymesi ve müşterilerimizin memnuniyeti daha önemli” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ