HABER MERKEZİ

Nazilli Belediyesi tarafından Nazilli Belediyespor’a finansal destek sağlanmayacağının açıklanması sonrası ortalık karıştı. Nazilli Belediye Meclisi'nde de tartışılan konu meclis sonrası da konuşulmaya devam etti. Meclis toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Mutlu ve Selahattin Yılmaz, ekonomik durumu gerekçe göstererek takıma destek verilemeyeceğini belirtti.

"BELEDİYEYE AİT DEĞİL, ANONİM BİR ŞİRKET"

Tüm Aydın Simge Sağın ile birlikte "Aşkın Olayım" dedi Tüm Aydın Simge Sağın ile birlikte "Aşkın Olayım" dedi

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, “Bütçe el vermediği, belediyedeki sıkıntılar çözülemediği için böyle bir karar alındı. Nazilli Belediyespor değil artık anonim şirketi. Şirket de işi değiştiriyor. Nazilli Belediyespor iken de çok şeyde savunma yaptık. Şirket olunca da uygulama farklı. Ben sporun içinden gelen bir adamım tabi ki canımı sıkar ama ortadaki durum da bu” dedi. 

"BELEDİYE TARAF VE YÖNETİCİ DEĞİL"

Selahattin Yılmaz ise, “Dün arkadaşlar bize geldiğinde destek istediler. Bütçemizde böyle bir bedel yok. Farklı öneriler getirdiler ve yasal bir dayanak bulamadık. Bu bütçeyle destek olamayacağımızı söyledik. Kaldı ki belediyelerin spor kulüplerine yardım etmek gibi bir bütçesi yok. Sayıştay raporlarında da ciddi eleştiriler yapıldı. Önceki başkanlarına da kamu zararı çıkarıldı. Nazillispor A.Ş. oldu. Belediye ortak, taraf ve yönetici değil. Oraya böyle bir destek vermemiz mümkün değil. Ben Nazillispor’a destek vereceğimi seçimden önce açıklamadım” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ