HABER: EKİN KORKMAZ

OKT Trailer, uzun yıllardır sahalarda mücadele eden Işıklı Spor Kulübü’ne ana sponsor olarak amatör sporculara destek sağlayacak. Bugün Olive Garden'da gerçekleştirilen lansmanda  OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ve Işıklı Demir Spor Kulubü Başkanı Aykut Güler karşılıklı imza atarak desteği resmileştirdiler.

"HEDEFİMİZ ÜST LİGLERE ÇIKMAK"

OKT Trailer Işıklı Spor Kulübü Başkanı Aykut Güler. "OKT Trailer ile önemli anlaşma imzalıyoruz. Kısa orta ve uzun vadeli planları belirledik. Mahalle takımlarıyla oynarken bu yıl ilçe takımlarıyla oynayacağız. İnşallah ilerleyen yıllarda BAL’da il takımlarıyla oynayacağız. Güzel bir takım oluşturduk. Bu senede güzel başarılar alacağız. Hedefimiz üst liglere çıkmak.” dedi.

"KALICI BİR BAŞARI HEDEFLİYORUZ"

OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, “Kulübümüze maddi ve manevi desteğimiz olacak. Spor bu anlamda toplumla bizi birleştiren bir alan. Amatörde sürdürülebilir bir yapı olamadığını gördük. 3-5 yıllık planımız var. Alt gruplar oluşturup kurumsal kimliğimiz ile kulübe destek vereceğiz. Kalıcı bir başarı hedefliyoruz. Hedef alanı olarak Türkiye’yi seçtik. Hedefimiz futbolun ilerlemesini sağlamak. Fırsat eşitliğini sağlamak istiyoruz" dedi.