Fuar İzmir’de 6-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen HORECA Fair Uluslararası Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, sektörün önde gelen firmaları ile ev dışı tüketim alanında Ege Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden yüzlerce sektör temsilcisini bir araya getiriyor. Turizm sektörünün temizlik ürün ve ekipmanları alanındaki önemli tedarikçilerinden olan Aydın’ın lider firması olan Olgahan Kimya da, HORECA Fair’de yerini aldı. Yeni markaları, bayilikleri ve ürün çeşitliliği ile fuarın öne çıkan firmalarından olan Olgahan Kimya, sektör temsilcilerinden büyük ilgi gördü.
Olgahan HORECA 2
Yeni yatırımları ile Ege Bölgesi’ndeki hizmet ağı ve pazar paylarını büyütmeye devam ettiklerini belirten Olgahan Kimya şirket sahibi Yasin Akın, “Son yıllarda özellikle turizm sektöründe çok sayıda otel ve işletmenin temizlik ürün ve ekipmanlarındaki tercihi olduk. Bu alanda Ege Bölgesi’ndeki pazar payımızı 2022 yılında önemli önemli derecede artırdık. Ülke genelinden yüzlerce firma temsilcisinin ziyaret ettiği HORECA Fuar İzmir’de yeni marka ve ürünlerimizi sektör temsilcileri ile buluşturduk. Fuarda ekip arkadaşlarımızla birlikte önemli temaslar sağlıyoruz. Ziyaretçilerin standımıza gösterdiği ilgi bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.



Fuar İzmir’de gerçekleştirilen HORECA Fair Uluslararası Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, 9 Mart Perşembe akşamı sona erecek.