HABER: TUĞBA AYDIN

 1998-2001 yılları arasında yayınlanan İkinci Bahar dizisi, uzun bir süre ekranlarda kalmış, izlenme rekorları kırmıştı. Sevilen dizi hala hafızalarda yer almaya devam ederken Aydın'da kebap salonu işleten bir çift tekrar dizinin akıllara gelmesine sebep oldu. Efeler'de kebap salonu işleten Hatice Çiçek ve Şükrü Çiçek çifti ile Ali Haydar usta ve Hanım arasındaki benzerlik, dikkat çekiyor. Birlikte çalışan Hatice ve Şükrü usta, kendilerinin orijinal kebapçı olduğunu söyledi. 

"O DAHA BASKIN"

Sabah 07.00'de iş başı yapan Hatice ve Şükrü usta, birlikte çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. İş yerinde baskın tarafın eşi olduğunu kaydeden Hatice Çiçek, "Ben daha ılımlıyım eşim otoriter. İşletme benim üstüme ama usta ve işi bilen tabi ki o. Birlikte çalışmaktan memnunuz. Evde de iki kişiyiz burada da iki kişiyiz. Geçinip gidiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"ŞENER ŞEN SAHTE BEN ORİJİNALİM"

Şener Şen'e benzetildiğini sık sık duyduğunu kaydeden Şükrü Çiçek, "Ben kendimi bildim bileli bu işi yapıyorum. Şener Şen sonradan öğrenme yani dizi karakteridir ben orijinal kebapçıyım" dedi. 

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ