HABER MERKEZİ

Yeni parti tartışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, CHP'nin halen birkaç hukuki süreç yürüttüğünü ifade ederek, "CHP'de birkaç hukuki mücadele veriyoruz ama hepsinin 10-15 günlük işleri var. Temmuz ayının bitimi, ağustos ayının başlangıcıyla birlikte yeni parti konusunda resmi adım da atılır" dedi.

Partinin isim ve logosu üzerinde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Özel, isim konusunda genel bir uzlaşının oluştuğunu, logo çalışmalarının ise sürdüğünü belirtti.

Özel, "Genel olarak bir genel kabul gören isim belli. Logo daha çalışılıyor. Şimdilik 'Yeni Parti' diyelim. Yeni bir isim olana kadar 'Yeni Parti' diyelim" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in açıklamaları, yeni parti hazırlıklarının takvimi ve kurumsal kimliğine ilişkin sürecin netleşmeye başladığı şeklinde değerlendiriliyor.

Ahbap Derneği soruşturmasında Haluk Levent dahil 14 kişi tutuklandı
Ahbap Derneği soruşturmasında Haluk Levent dahil 14 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: Tuğba Aydın