CHP Efeler, Uğur Mumcu'nun ölümünü unuttu, Süha Bayırlı'nın doğum gününü unutmadı CHP Efeler, Uğur Mumcu'nun ölümünü unuttu, Süha Bayırlı'nın doğum gününü unutmadı

Her koşulda engelli bireylerin yanında olduklarını vurgulayan Pehlivan, “Bizim için çok önemli bir proje olduğunu düşündüğüm bu proje sayesinde hem engelli vatandaşlarımız hem de aileleri rahat bir nefes alacak inşallah. Bizim belediye başkanlığımızda sorunlar tamamen çözüm odaklı projelerle giderilecek” dedi. 

“GÜVENLE EMANET EDEBİLECEKLERİ BİR YUVAYA SAHİP OLACAKLAR”

Dikkat çeken proje hakkında bilgiler veren Pehlivan, “Ailesinde engelli olan hemşerilerimizin, onu bir an bile yalnız bırakmaktan endişe ettiğinin farkındayız. Yeni projemiz olan ‘Engelli konuk evi ve engelli aracı bakım onarım merkezi’ ile bu kardeşlerimizin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefliyorum. 

Ailelerimiz, seyahat etmek zorunda kaldığında engelli yakınlarını güvenle emanet edebilecekleri bir yuvaya sahip olacaklar. Uzman eğitim kadrosu ile bu kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güvenli ve konforlu bir alanda misafir edeceğiz” diye konuştu. 

“ÜCRETSİZ BAKIM ONARIM YAPACAĞIZ”

Öte yandan engelli bireylerin akülü ve manuel tüm araçların arızlarını ücretsiz olarak tespit edip bakım ve onarımlarını gerçekleştireceğini ifade eden Pehlivan, “Gelin birlikte engelsiz bir Efeler oluşturalım” dedi.