AK Parti TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş; "Hep söyledik 14 Mayıs'a giden süreçte Türkiye'yi ileri götürmek isteyenler ile geri götürmek isteyenlerin mücadelesine tanıklık edeceğimizi söyledik. Türkiye zenginleştirmek isteyenlerle Türkiye'nin muassır medeniyetler seviyesine ulaştırma hedeflerini durdurmak isteyenlerin  mücadelesini göreceğimizi, tanıklık edeceğimizi söyledik" dedi.



CUMHUR İTTİFAKI MECLİS'TE ÇOĞUNLUĞU ELDE ETTİ

Savaş cümlelerine şöyle devam etti; "14 Mayıs akşamı hem 21 yıllık hizmet ve eser siyasetimizin taçlandığı bir akşam oldu.Genciyle, yaşlısıyla hiç kimsenin kaybetmediği tüm Türkiye'nin kazandığı bir akşamdı. 14 mayıs ta milletimizin desteğiyle Cumhur ittifakı mecliste çoğunluğu elde etti.
Milletin adamı o güzel insan adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'da rakibine iki buçuk milyon fark attı. Türkiye'de ki seçimlerin sonucu acaba ne olacak diye bütün  dünyanın gözü  bu seçimde idi. Tabi karşı tarafın adı millet olup da, Milletin derdiyle dertlenmeyen o ittifak halkı yanıltarak şişirilmiş yalan anketlerle seçimi alacaklarını hem dışarıdakileri hem içeridekileri de inandırmışlardı,ama milletimizin sağ duyusu sandıkların başına gittiğinde gereğini yaptı. Vatandaşımız dedi ki "ben istikrardan yana tavrımı koyuyorum, ben istikrar istiyorum, ben güçlenen,büyüyen Türkiye'nin yoluna devam etmesini istiyorum doğru adamla doğru zamanda yola devam etmesini  istiyorum"dedi. Bütün dünyaya bu mesajı verdi.  28 Mayıs yarım kalan seçimin tamamlandığı milat olacak" dedi.