Seçim çalışmalarını Nazilli’de başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, programını memleketi Çine’de tamamladı. Çine’de AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer tarafından karşılanan Savaş, ilçe teşkilatında toplanan mahalle başkanlarını ve sandık görevlilerini ziyaret etti.

  

Savaş, “İlçe Başkanlığımızda, Mahalle Başkanlarımız ve 14 Mayıs seçimlerinde görev yapacak sandık kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Sandık, seçimin; seçimler de demokrasinin temelidir. Sandığımıza, oyumuza, demokrasimize, Milletimizin iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız” açıklamasında bulundu.

  

Daha sonrasında Adnan Menderes Bulvarı esnafını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyaret ettiği vatandaşlar ile sohbet eden Savaş, 14 Mayıs Seçimlerinde doğru karar verip Türkiye Yüzyılına güçlü girilmesi gerektiğini önemini anlatırken, kendisine iletilen talepleri de bizzat ilgilendi.