HABER: TUĞBA AYDIN

Türkiye'nin önemli isimlerinden olan ünlü müzisyen ve televizyoncu Ayhan Sicimoğlu’nun tercihi, 5 yıldızlı Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel oldu. Yelkenlisiyle Kuşadası’na gelen Sicimolu, Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel’in ünlü şeflerinin harikalar yarattığı Feronya Restoran’da aşçıbaşının hazırladığı yemeklerden tattı.

WhatsApp Image 2023-07-04 at 14.15.02

Otelin yemeklerini, Feronya Restoranı'nı ve Kuşadası'nı çok beğendiğini belirten Sicimoğlu, "Kuşadası'nda Thermal Hotel, çok şık ve temiz bir işletme olmuş. Feronya Restoran’ın konumu, tasarımı, konsepti ve şeflerinin hazırladıkları yemeklere hayran kaldım. Herkesi de bu lezzetleri tatmaya ve doğal Thermal Hotel’de kalmaya davet ediyorum. Ayrıca Kuşadası denizi, doğası ve cana yakın insanlarıyla çok güzel bir kent. Kuşadası'nın hastasıyım" dedi.

feronya3

“CANA YAKIN İNSANLARINA HAYRAN KALDIM”

Yelkenlisiyle Kuşadası'na gelen Ayhan Sicimoğlu, kentin sahip olduğu doğal güzellikler ile cana yakın insanlarına hayran kaldığını ifade etti. Bir süre yemek yiyip şeflerle ve otel yönetimiyle sohbet eden Sicimoğlu, Kuşadası'na yerleşmeyi planladığını da söyledi. Ayrıca, geçen yıl düzenlenen Sokak Festivali'nin fikir babası olan Sicimoğlu, bu yılki festivalde de yer alacağını duyurdu.

WhatsApp Image 2023-07-06 at 14.57.37

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ