İstanbul Esenyurt’ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Esenyurt’ta iki kişinin öldüğü tekel bayisine yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak yakalanan ve adliyeye sevk edilen Murat Özer hakkında ek gözaltı kararı verilerek Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderilmişti.

 Polis, A.Ö., T.Ö. ve S.Ö.’nün yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, bu kişilerden S.Ö. yakalandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö'den sonra S.Ö.'de yakalandı. (Sözcü)

@aydinhaberlericom

Herkese selam! Bugün Aydın’da kahve severler için 3 farklı mekanda 3 çeşit soğuk kahve deneyimledik. 🧋Dalgona , Güney Kore’den dünyaya yayılan bu kahve tiktok videoları ile popüler olduğu için tiktok kahvesi olarak da biliniyor. Granül, şeker , su ve süt çırpılarak yumuşak köpük oluşturuluyor. 🧋İce white mocha , Amerikan menşeli adını Yemen’den alan İce White Mocha. Dalgona’ya göre daha şekerli ve yumuşak içimli bir kahve. 🧋İced americano, İtalyan kahvecilerin deyimiyle su katılarak yumuşatılan Espresso olarak tanımlayacileceğimiz iced americano şeker kullanmayanların en çok tercih ettiği kahveler arasında yer alıyor. ❓Peki bu 3 kahveden birini tercih edecek olsanız bu hangisi olurdu. Yorumlara bekliyoruz, bol kahveli günler!

♬ orijinal ses - AYDIN HABERLERİ