HABER: TUĞBA AYDIN
CHP Genel Başkan Yardımcısı  Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ile birlikte Çine pazar esnafını ziyaret etti. Pazarda emekli, esnaf ve üreticilerle sohbet eden Tezcan, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Simit fırını sahibi esnaf, "Simit 5 lira. Pahalı. Benim için de pahalı ama maliyetler yüksek" diye yakınırken, kendi ürettiği sebzeleri pazara getiren üretici kadın ise mazot ve gübredeki yüksek maliyetler nedeniyle para kazanamadıklarını ifade etti. 

WhatsApp Image 2023-05-06 at 10.49.35 (1)

"BÖYLE TERBİYESİZLİK OLMAZ"
Pazar ziyaretinin ardından açıklama yapan CHP'li  Tezcan, "Saray’a sırtını dayayanlar ve beşli çete haricindeki vatandaşlar ekonomik durumdan şikayetçi. Vatandaş şikayetini sandıkta gösterecek” dedi. 
14 Mayıs seçimleri için 'darbe' nitelemesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenen Tezcan,
“Çine pazarından söylüyorum. Öyle oralardan ahkam kesmesinler. Süleyman Soylu gelsin Çine pazarını gezsin bakalım. Gelsin bakalım kimmiş darbeci. Burada bu eziyeti çeken vatandaş sandığa gidecek oyunu verecek. İktidarı değiştirecek. Sen de Çine pazarındaki Ayşe teyzeye, emekli amcaya, fırıncıya, simitçiye, pazarcıya darbeci diyeceksin. Böyle terbiyesizlik olmaz” ifadelerin i kullandı.

WhatsApp Image 2023-05-06 at 10.49.35

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ