HABER: TUĞBA AYDIN

Aydın ve Kuşadası Candan Bakım Merkezleri Kurucuları Dr. M. Muzaffer Kahveci, Hüseyin Kahveci ve Kuşadası Candan Engelli Bakım Merkezi Sorumlu Müdür Selin Arayıcı, Engelliler Haftası sebebiyle Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Vali Aksoy, yapılan denetimlerde ISO ve TSE standartlarına uygun olan Özel Candan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi adına ortaklarından Hüseyin Kahveci’ye “Erişilebilirlik Belgesi” takdim ederek başarılar diledi.  

WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.03.03

“KENDİMİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Erişilebilir alanların engelli ve yaşlıların yaşam ve bakım konforu için çok önemli olduğunu ifade eden Aydın ve Kuşadası Candan Bakım Merkezleri Kurucularından Dr. M. Muzaffer Kahveci, “Engelli ve yaşlı bireylerin binalarda ve açık alanlarda karşılaştıkları erişilebilirliğe ilişkin sorunların farkındayız. İlk hizmet verdiğimiz günden beri kurumlarımız içinde tüm alanlarda tutamaçlar, kaydırmaz ve düz zeminler ile ulaşılabilir alanlarla hizmet vermekteyiz. Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda da kendimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. Engelli Bakım Merkezimizin Aydın'da Erişilebilirlik belgesi alan ilk bedensel engelli bakım kuruluş olmasının gururunu yaşamaktayız” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.03.05

“TOPLUMSAL DUYARLILIK OLUŞTURULMALI”

Aydın ve Kuşadası Candan Bakım Merkezleri Kurucularından Hüseyin Kahveci ise duyarlılığa dikkat çekerek, “Engelli bireylerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün hale gelebilir. Bizler bu alanda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Başta Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Ömer Turan olmak üzere bu belgelendirme sürecinde emeği geçen tüm yetkilere teşekkür ederim” dedi.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.03.05 (1)

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ