İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Cengizhan ve Çiçek mahallelerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunları çözmek için imkanları zorladıklarını söyleyen Sandal, "Daha yaşanılır bir Bayraklı için kollarımızı sıvadık. İlçemizde girmediğimiz sokak, dokunmadığımız insan kalmayacak" dedi.

Serdar Sandal, Cengizhan ve Çiçek mahallerinin muhtarlarıyla sokakları gezdi, esnaf ve vatandaşları dinledi. Sandal, ilk olarak Cengizhan Mahalle Muhtarlığı'nı ziyaret etti. Muhtar Taner Kanbur ile birlikte vatandaşların taleplerini dinleyen Sandal, şöyle konuştu:

"Kentsel dönüşümle ilgili hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Öngördüğümüz planlamalar beklediğimiz gibi gerçekleşirse bir yıl içerisinde Bayraklı Belediyesi olarak biz de üzerimize düşenleri yapmaya başlayacağız. Çok uzun zamandır vatandaşlarımızın bu konuyla ilgili mağduriyet yaşadıklarını biliyoruz. Bakanlık, Büyükşehir ve ilgili kurumlar ayağındaki gelişmeler bizim de çalışmalarımızı programlamamızı sağlayacak. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır göstermelerini istiyoruz.  Süreçle ilgili her gelişmeyi zaten gelecek buluşmalarımızda paylaşacağız, sorunlarımızı el birliğiyle çözüyoruz."

Cengizhan mahallesinde bir cenaze evine taziye ziyareti yapan Sandal, daha sonra Çiçek mahallesine geçti. Başkan Sandal, burada yapımına yeni başladıkları muhtarlık hizmet binasının en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat verdi.

Çiçek mahallesinin adına yakışır bir hizmet binası yapacaklarını vurgulayan Serdar Sandal, şunları söyledi:

"Bir dahaki ziyaretimize yeni muhtarlık hizmet binamızdan başlayacağız. Ayrıca muhtarlığın içinde bulunduğu parkla ilgili çevre düzenlemesini de genişletiyoruz. Çiçek mahallemizdeki her vatandaşımız ve çocuğumuz çok daha güzel bir ortamda, daha kaliteli bir şekilde vakit geçirebilecek. İlgili tüm mesai arkadaşlarımızla ilçemizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, gerekli tüm talimatları verdim. Daha yaşanılır bir Bayraklı için kollarımızı sıvadık. İlçemizde girmediğimiz sokak, dokunmadığımız insan kalmayacak. Mesai arkadaşlarımızla zaman kaybetmeksizin çalışmalarımızı hayata geçirmek için elimizdeki imkanlarımızı olabildiğince zorluyoruz, hizmetlerimiz aralıksız sürecek."