Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyü'nde meslek öğrenen kursiyerleri ziyaret etti. Kurs verilen tüm atölyeleri tek tek dolaşan Başkan Çetin, kursiyerlerle sohbet etti.

Başkan Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyü'nde meslek kursu verilen atölyeleri tek tek ziyaret etti. Kadınların hem hobilerini geliştirdiklerini hem de meslek öğrendikleri kurslarla üretici hale geldiğini belirten Başkan Çetin, böylece aile bütçesine de katkıda bulunduğunu vurguladı.

Başkan Soner Çetin, kursiyerlerin birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini çok beğendiğini belirterek, “Burada kadınlarımıza birçok alanda meslek kursu veriyoruz. Hepsi hayatından memnun ve burada oldukları için mutlular. Kursların verilmesinde emeği geçen personelimize ve uzman eğiticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukları eğlendirirken eğiten “Oyun terapisi” sınıfını da ziyaret eden Başkan Soner Çetin, çocuklarla sohbet etti ve oyun terapisi hakkında eğitimcilerden bilgi aldı. 

Başkan Soner Çetin, Atatürk Kadın Yaşam Köyü kampüsünde bulunan kütüphaneyi de gezerek, ders çalışan öğrencilere başarılar diledi.