İzmit Belediyesi, yeni yılı Gülümse Kafe’de düzenlenen etkinlikle kutladı. Etkinliğe katılan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “2023 bize güzellikler, sağlık, adalet, birlik, beraberlik getirsin. 2023 yılı, halkın yılı olsun" dedi.

İzmit Belediyesi, 2023 yılını Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Gülümse Kafe’de düzenlediği organizasyonla karşıladı. Prens Baha, Piyanistler Alper Keskin ve Murat Güneş’in sahne aldığı etkinlikte yurttaşlar coşku dolu bir gece yaşadı. Programa Başkan Hürriyet ve ailesinin yanı sıra İzmit Kent Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk ve çok sayıda yurttaş katıldı. 

Başkan Hürriyet, yılın ilk anlarında İzmitlilere hitap etti. 2023’ün herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden Hürriyet, şunları söyledi:

"Yeni bir yıla hep birlikte ‘merhaba’ dedik. 2023 bize güzellikler, sağlık, adalet, birlik, beraberlik getirsin. 2023 yılı, halkın yılı olsun. Hukukun işlediği; üstünlerin hukukunun değil, hukukun üstünlüğünün olduğu, gerçekten adaletin hakim kılındığı ve bütün sorunların bir bir çözüldüğü çok güzel bir yıl diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.”