DAVUT GÜLEÇ

Kayseri Ticaret Odası (KTO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hatıra ormanı oluşturacak. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri–Ankara Karayolu Boğazköprü Kuzey Çevreyolu mevkiinde KTO’ya tahsis edilen arazide ilk etapta 25 bin olmak üzere toplamda yaklaşık 70 bin fidanın doğaya kazandırılması hedefleniyor.

Hatıra ormanıyla ilgili olarak Orman Bölge Müdürlüğünde sertifika töreni gerçekleştirildi. Bölge Müdürü İsa Çapkın’ın hazır bulunduğu törene KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcısı Hacı Bekir Kuzucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Mercan ile Mustafa Okutan katıldı. 

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ‘Kayseri Ticaret Odası Hatıra Ormanı’nda ‘Her Bir Üyemiz Adına Bir Fidan’ sloganıyla toplam 21 bin üyemiz için fidanları toprakla buluşturmayı amaçlıyoruz. Kayserimize yakışacak olan bu projede ayrıca hatıra ormanımızın bulunduğu alana 40 metre uzunluğunda Türk Bayrağı da yer alacak. Önümüzdeki günlerde yapacağımız bir etkinlikle Sedir, Ardıç, Mahlep, Akasya ve Badem gibi birçok türden oluşan fidanlarımızı toprakla buluşturacağız” dedi.