Büyükşehir Belediyesi, Mersin 33 Kart şubelerinin sayısını vatandaşların daha kolay hizmet alabilmesi için artırıyor. Eski Mezitli Belediyesi’nin altına kurulan ofis ile birlikte şubelerin sayısı 5’e yükseldi. Vatandaşlar şubelerden kart teslimi, bakiye doldurma ve kart güncelleme işlemlerini yapabiliyor. Hizmeti vatandaşların ayağına götüren Kentkart Mobil Hizmet Aracı da program ve ihtiyaç dahilinde farklı ilçelerde konumlandırılıyor.

MERSİN 33 KART'IN YENİ ŞUBESİ MEZİTLİLER'İ SEVİNDİRDİ

Vatandaşların sağlıklı ulaşımdan faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 5 şube, 6 adet kiosk ve 1 adet mobil hizmet aracı ile vatandaşlara ulaşıyor. Vatandaşlar kişiselleştirilmiş seyahat kartlarını bu şubelerden temin edebiliyor, bakiye sorgulama ve yükleme ile kart güncelleme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Büyükşehir, Mersin merkez, Tarsus, Anamur, Gülnar’da hizmet veren sabit noktalara Mezitli ilçesini ekledi. Eski Mezitli Belediyesi’nin altına açılan yeni irtibat bürosu özellikle Mersin merkeze kadar gitmelerine gerek kalmadığı için Mezitlililer’i sevindirdi.

 

KENTKART HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

Büyükşehir, vatandaşların işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi ve yoğunluk yaşanmaması adına Kentkart irtibat bürolarının yanı sıra Mobil Hizmet Aracı’nı da devreye sokmuştu. Geçtiğimiz ay Mezitli’de önünde hizmet veren ve Kentkart hizmetini vatandaşların ayağına kadar götüren Kentkart Mobil Hizmet Aracı, program ve ihtiyaç dahilinde farklı ilçelerde konumlandırılıyor.