Mersin Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm atölyelerinde tamamı hurda olan malzemelerden çocuklar için traktör şeklinde kaydırak yapımına başlandı. Görünüşü ile oldukça sevimli olan traktör kaydıraklar Tarsus Gençlik Kampı Gençlik Kampı’nda yer alan oyun alanındaki parkurlarda yerini aldı.

TRAKTÖR KAYDIRAKLAR OYUN PARKURUNDA YERİNİ ALDI

Hurda malzemelerden oluşturulan ve sempatik görüntüsü ile dikkat çeken traktör kaydıraklar Tarsus Gençlik Kampı Gençlik Kampı’nda yer alan oyun alanındaki parkurlarda yerini aldı. Gençlik Kampı geri dönüşüm atölyesinde üretilen bir diğer ilgi çeken çocuk oyun aleti de tünel eklentili traktör kaydırak oldu. Benzer çalışmaların ortaya çıkması için geri dönüşüm atölyelerinde çalışmalara devam ediliyor.

BÜRO MALZEMELERİNDEN İLK YARDIM DOLABINA KADAR HER ŞEY BU ATÖLYEDEN ÇIKIYOR

Bugüne kadar kreş malzemeleri, oturma grupları, kitap durak, pandemi döneminde sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılan iki kişilik bank, masa, sandalye, survivor oyun grupları ve daha onlarca çeşit ürünün tamamen geri dönüşüm malzemelerinden üretildiği geri dönüşüm atölyelerinde, yine çok çeşitli büro malzemeleri ile ilk yardım malzeme dolabı da imal ediliyor.