Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapım çalışmaları tamamlanan Çevreyolu (Osmangazi bulvarından) İstiklal Marşı Caddesi’ni takiben Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi ve Bağlar Yurdu Caddesi’ni keserek Baykallar mevkiinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na bağlanan yol ulaşıma açıldı.

İmar uygulamaları tamamlanan kesimlerde yol genişletme ve asfalt çalışmaları devam ederken, İstiklal Marşı Caddesi ve Yeşilyurt Caddesi olmak üzere toplam 3.150 metre uzunluğundaki geçit hizmete açıldı.

BAŞKAN ALBAYRAK: “YOL ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ”

Tekirdağ’da kuzey güney istikametinde ilk geçidi hizmete açtıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları söyledi:

“Süleymanpaşa ilçemizin, Karlık Caddesi’nden Bağlar Yurdu Caddesi’ne kadar olan kesim daha önce kamulaştırma sorunu nedeni ile tek taraflı bir gidiş bir geliş olarak asfaltlanmıştı. İmar uygulamasının tamamlanması ile birlikte caddenin 1 km’lik kısmını ve üzerinde bulunan iki adet kavşak (İstiklal Marşı Caddesi kavşağı ile Karlık Caddesi kavşağı)  bölünmüş yola göre düzenlenerek sinyalize kavşak olarak yapıldı. Karlık Caddesi'nde refüj ve aydınlatma çalışmaları devam etmektedir. Karlık Caddesi ile Turan Caddesi arası bölüm tamamlanarak hizmete açılmış olup Turan caddesi ile Bağlar Yurdu Caddesi arasındaki bölümde yol yapım çalışmaları en kısa zamanda tamamlanarak bölünmüş yol olarak hizmete açılacaktır. Ayrıca İstiklal Marşı Caddesi'nde (2.650 metre) orta refüj ve aydınlatma çalışmalarımız da devam etmektedir. Hizmete açtığımız tüm yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”