Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlamalar kapsamında Haluk Levent sevenleriyle buluştu. 

Süleymanpaşa ilçesinin Sahil Konser Alanı’nda düzenlenen programda, Cumhuriyet değerlerine bağlılığı ve toplumsal sorunlara duyarlılığıyla tanınan sanatçı Haluk Levent, yaklaşık iki saat boyunca şarkılarını Tekirdağlılar için söyledi. Konserde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun tarafından Levent’e çiçek takdim edildi. 

Başkan Kadir Albayrak, gecede şöyle konuştu:

“Kurtuluş bayramımızı, tarihsel önemine uygun bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. 100. yıl kutlamalarımızın finalini Haluk Levent ile yaptık. Örnek sanatçımız Sayın Haluk Levent’e, doğum gününe denk gelen bu anlamlı günde bizlerle olduğu ve Tekirdağ halkına unutulmaz bir gece yaşattığı için en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Yürekleri Atatürk sevgisiyle çarpan Cumhuriyet sevdalısı Tekirdağ halkına Kurtuluş Bayramı kutlamalarına katıldıkları için şükranlarımı sunuyorum.”