Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro ekibi tarafından ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ sahnelendi.

Türk tiyatrosunun duayeni Haldun Dormen’in kaleme aldığı ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikal oyunu, Turgutlu’da tiyatro izleyicisiyle buluştu. AKM Lise Tiyatro ekibinin sahnelediği, yönetmenliğini Aysel Baylan’ın üstlendiği iki perdelik müzikal komedi, TUTSO Konferans Salonu’nu dolduran tiyatroseverlerin beğenisini topladı.

Oyunu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, eşi Nazan Honaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Süleyman Küçükekiz izledi. Oyunda bir sosyal sorumluluk projesine de imza atıldı. Girişlerin ‘Bir Kitap Bir Bilet’ şeklinde olduğu oyunda kısa süre içerisinde çok sayıda kitap toplandı. Söz konusu kitaplarla Turgutlu’daki bir okulda kütüphane kurulmasına katkı sağlanmış olacak. 

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türk tiyatrosunun değerli üstadı Haldun Dormen’in bu oyununu kendi yorumlarıyla bizlere sahneleyen ve gecemizi neşelendiren AKM Lise Tiyatro ekibi oyuncularımıza, oyunun yönetmeni Aysel Baylan’a ve salonu dolduran seyircilerimize çok teşekkür ederim” dedi.