Emekliler Aydın’dan ses yükseltti: “Sefalet düzenine karşıyız!”
Emekliler Aydın’dan ses yükseltti: “Sefalet düzenine karşıyız!”
İçeriği Görüntüle

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Yasin Geçgel arasında yaşanan gerginliğin ardından Yüzbaşıoğlu ve Geçgel, istifa etmişlerdi. İstifaların ardından gözler hızla AK Parti genel merkezine çevrildi.

YENİ BAŞKAN GÜLEÇYÜZ OLDU

Yeni ilçe başkanının belirlenmesi sürecinde üç isim öne çıktı. Daha önce teşkilat çalışmalarında aktif rol alan Hüseyin Cengiz, belediye meclis üyeliği görevini sürdüren Levent Güleçyüz ve son yönetimde yer alan Enes Kazım Günaydın, mülakat için Ankara’ya davet edildi.

Genel merkezde yapılan görüşmelerde adayların hem teşkilat içindeki deneyimleri hem de ilçe siyasetindeki etkileri değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı görevine Levent Güleçyüz getirildi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ